(untitled) (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim o‘qituvchilarining axborot kompetentsiyasini shakllantirishda innovatsion texnologiyalarning roli o‘rganiladi. Bugungi kunda axborot texnologiyalarining tez sur’atlar bilan rivojlanishi ta’lim tizimida ham sezilarli o‘zgarishlar qilishni talab etmoqda.