(untitled) (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2024)
Ushbu maqola chet tilini o'rganishda yosh xususiyatlarining rolini o'rganishga bag'ishlangan. Tadqiqot chet tilini o'rganishda yoshning ta'sirini aniqlashga qaratilgan bo'lib, turli yosh guruhlarining chet tilini o'rganish jarayonidagi farqlarini tahlil qiladi. Tadqiqot natijalariga ko'ra, chet tilini o'rganishda yosh muhim rol o'ynaydi va yoshga qarab tilni o'zlashtirish qobiliyati farqlanadi.