(untitled) (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2024)
Ushbu maqolada xorijiy davlatlarda boshqaruvning о‘ziga xos modellari xususida ma’lumotlar yetkazish va О‘zbekistonda boshqaruvning о‘ziga xos xususiyatlari bilan qiyosiy tahlil qilish malakasini о‘rgatish, taniqli olimlarning о‘ziga xos boshqaruv tamoyillari xususida ma’lumotlar berilgan.