(untitled) (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2024)
Ma’lumki O’zbekiston tarixi bir necha ming yillik tarixga ega, buni biz hozirgacha saqlanib qolgan obektlardan ko’rishimiz ham mumkin bo’ladi. Ushbu maqolada Surxondaryo hududidagi qadimiy yashash uylari – o’tovlar haqida batafsil ma’lumotlar keltiriladi.