(untitled) (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2024)
Ushbu maqola innovatsion o'qitish vositasi sifatida ishlatilishi mumkin bo'lgan ba'zi usullarga bag'ishlangan. Bu yerda yangi o'qitish standartlarida zamonaviy vosita bo'lib xizmat qilgan kontseptsiya, maqolada talabalar ma'lumot olishning yangi usullari, ma'lumotni yetkazib berishning qiziqarli shakllari haqida atroflicha fikr yuritilgan.