(untitled) (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2024)
Maqolada jadid ma’rifatparvarlarining faoliyati, o’lka ozodligi yo’lida ko’rsatgan ulkan matonatlari, milliy harakatning bugungi kun yoshlarini tarbiyalashdagi o’rni, shuningdek, ularning ezgu niyat va maqsadlarining ro’yobi uchun qilgan cheksiz izlanish va mehnatlari aks etgan.