(untitled) (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2024)
Ushbu maqolada rahbar maʼnaviyatining boshqaruvda namoyon boʻlishi, boshqaruv maʼnaviyati va rahbar maʼnaviy qiyofasi aloqadorligi masalasi, boshqaruv madaniyati va zamonaviy rahbar shaxs maʼnaviy qiyofasining milliy-axloqiy jihatlari haqida toʻliq bayon qilingan.