(untitled) (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2024)
Bu maqolada «Islom dinida mulk tushunchasi» mavzusida mulk tushunchasi qachon paydo bo‘lganligi va uning taqsimoti unga oid fiqhiy hukumlar, ularning dolzarbligi va hozirgi kunda yuzaga kelayotgan zamonaviy masalalarning mazhablar orasidagi farqlari va ularga yechimlar haqida batafsil so‘z etilgan.