(untitled) (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2026)
Ushbu maqolada bo‘lajak musiqa o‘qituvchilarini kasbiy tayyorlash jarayonida simulyativ texnologiyalardan foydalanishning o‘ziga xos xususiyatlari, imkoniyatlari va pedagojik ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Maqolada simulyativ texnologiyalarning ta’lim sohasidagi nazariy asoslari, ularning musiqa pedagogikasiga tatbiq etilish yo‘llari, hamda amaliy samaradorligi tahlil qilinadi