(untitled) (Центральноазиатский журнал образования и инноваций, 2026)
Axloq va odob normalarini bilish birinchi o‘rinda rahbarning o‘z shaxsiy yutuqlarini ta’minlash uchun o‘ta muhimdir. Bu o‘rinda muomala madaniyati vujudga kelgan ziddiyatlarni silliq bartaraf qilish ushbu muammoli vaziyat tarafdorlarining har biriga o‘ta muhimligini unutmaslik kerak. Maqolada ana shu muammolar yechim izlangan.