NOQONUNIY MIGRATSIYANING IJTIMOIY XAVFLILIGI VA JINOIY JAVOBGARLIK MASALALARI (Центральноазиатский журнал академических исследований, 2026)
Mazkur maqolada jamiyatdagi har qanday ijtimoiy hodisaning o’ziga xos xususiyati bo’lgani kabi, noqonuniy migratsiyaning ham o’ziga xos ijobiy va salbiy oqibatlari mavjudligini ko’rib o’rganib chiqamiz va noqonuniy migratsiya qanday oqibatlarga olib kelishi haqida tubdan qarab chiqamiz.