(untitled) (Центральноазиатский журнал академических исследований, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim tizimining yangi yo‘nalishi — kiberpedagogika sharoitida pedagog kadrlarning professional kompetensiyalarini rivojlantirish masalalari tahlil qilinadi. Raqamli muhitda dars o‘tishning o‘ziga xos xususiyatlari, o‘qituvchi oldida turgan texnologik va psixologik to‘siqlar hamda ularni bartaraf etish strategiyalari bayon etilgan.